Warning: array_key_exists() expects parameter 2 to be array, null given in /var/www/dtest.dk/tomrerjeanalbert.dk/wp-content/plugins/font-awesome/includes/class-fontawesome-release-provider.php on line 384
Køkkenmontering → Opsætning af køkken → Indhent tilbud

Nyt køkken &

Køkkenmontering

Ikke to køkkener er ens, og vi monterer dit køkken efter ønske

At opsætte et køkken er et stort arbejde, og kan være uoverskueligt for nogen. Lad en professionel hjælpe dig. Tømrermester Jean-Albert har mange års erfaring med køkkenmontering af alle typer, og lægger et stort arbejde i at levere det bedste resultat.

Køkkenmontering med fagligt præg

Køkkenet er hjertet af en bolig, hvor folk mødes for at spise, drikke en kop kaffe og hygge om madlavningen.

Er det tid til at køkkenet skal udskiftes? Så kan Tømrermester Jean-Albert hjælpe dig med at montere dit køkken. Vi har erfaring med en bred vifte slags køkkener fra forskellige leverandører, så du kan være sikker på, at vi kan montere køkkenet du lige har købt.

Hos os, tilbyder vi dig også at rive dit gamle køkken ned inden vi påbegynder arbejdet på monteringen af det nye. For dig betyder det mindre besvær, tid sparet og hurtig montering. På den måde kan du hurtigere komme videre med det der betyder noget for dig.

Måske skal køkkenet ikke udskiftes, men bare renoveres. Tømrermester Jean-Albert sætter gerne nye låger op, udskifter de gamle skuffer eller erstatter hylderne i skabene. Både færdigkøbte elementer eller speciallavede låger o. lign. opsættes nemt og enkelt.

Kontakt os gerne for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig i din situation. Du er altid velkommen til at ringe på 27 85 95 09 eller sende en mail til mutshe@hotmail.com. Vi giver dig et uforplitende tilbud på din sag omkring køkkenmontering eller renovering af køkken.

Galleri

Her er et udvalg af, hvilke køkkener Jean-Albert har monteret eller renoveret.

Ring til os

Tømrermester Jean-Albert

Følg os på Facebook

for flere spændende projekter

Send os en opgave

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Kom i kontakt

med os

Telefon

Telefon: 27 85 95 09

Adresse

Fløjstrupvej 41, 7100 Vejle

Følg os

Tømrermester Jean-Albert ©